بلاگ

گرفتن پذیرش مشروط در دانشگاه های آلمان

  • پذیرش مشروط مدرک زبان چیه؟

    • bedingte Zulassung
    • Zulassung unter Vorbehalt

    این نوع پذیرش عمدتا به رشته هایی داده میشه که به زبان آلمانی ارائه میشن. در حالت کلی شما باید برای تحصیل در یک دانشگاه مدرک زبان خاصی داشته باشید (مثلا تست‌داف یا د.اس.ها با نمره مشخص) در حالت پذیرش مشروط، دانشگاه به شما اجازه میده که اپلای رو بدون اون مدرک به خصوص یا با مدرکی پایین تر انجام بدید. در این حالت دانشگاه ها به چند حالت تقسیم بندی میشن. ممکنه رفتار یک دانشگاه در رشته های مختلف یا در ترم های مختلف فرق داشته باشه.

    1- دانشگاه های هستند که براشون چیزی به اسم پذیرش مشروط وجود نداره. یعنی اگه دانشگاه تستداف 4*4 میخواد شما باید موقع اپلای این مدرک رو ارائه کنید. عدم ارائه این مدرک مساوی هست با پذیرش نگرفتن.

    2- دانشگاه هایی هستن که با مدرک زبان پایین تر پذیرش میدن، اما موقع ثبت نام از شما مدرک زبان اصلی رو میخوان. یعنی شما می تونید با مدرک زبان پایینتر پذیرش بگیرین ولی تا مدرک زبان اصلی رو تحویل ندید، دانشجوی اونجا نمی شید و نمی تونید ثبت نام کنید. در نتیجه از مزایایی مثل بلیط دانشجویی، خوابگاه، غذای سلف و … هم نمیتونید استفاده کنید. حداقل مدرک زبانی که موقع اپلای ازتون میخوان هم متفاوته. از بدون مدرک تا مدرک زبان خیلی بالا مثل تست داف 14.

    3- دانشگاه هایی هستن که پذیرش مشروط به زبان به شما میدن و شما رو به عنوان زبان آموز، ثبت نام میکنن و دانشجوی خودشون حساب می کنن. مدرک زبان این دانشگاه ها هم برای اپلای متفاوته. اینجوری شما امکان دانشجو شدن دارید و مثلا موقعی که زبان آموزید بلیط دانشجویی و بقیه مزایا رو دارید، شاید بتونید بیمه دولتی هم بگیرید. بعضی مواقع این دانشگاه ها خودشون کلاس زبان دارن که شاید شرط دانشجو شدنتون توشون این باشه که یا کلاس زبان رو حتما شرکت کنید یا مدرک اصلی که برای شروع تحصیل لازم هست رو ارائه بدید.

    4- پذیرش کلاس زبان: دانشگاه هایی هستن که تمام مدارک تحصیلی رو از شما میگیرن اما با مدرک زبان پایین تر فقط به شما پذیرش کلاس زبان خودشونو میدن. یعنی چی؟ یعنی شما بعد از تموم شدن کلاس زبان و قبولی در امتحان د. اس. ها یا تست داف و… باید مجددا اپلای کنید تا بتونید در رشته و دانشگاه مورد نظرتون تحصیل کنید. این نوع از پذیرش معمولا هزینه کلاس زبان بالایی داره. ممکنه دانشجوی دانشگاه محسوب بشید یا نشید. معمولا تعیین سطح ازتون گرفته میشه و مثلا اگه B2 دارید ممکنه دوباره مجبور شید کلاس B2 شرکت کنید.

    • دانشگاه های نوع یک و دو ممکنه کلاس زبان داشته باشن یا نداشته باشن اما این موضوع تغییر تو اپلای یا پذیرش ایجاد نمیکنه.
    • بعضی از دانشگاه ها با مدارک زبان مختلف انواع مختلفی از پذیرش رو میدن مثلا با B1 پذیرش نوع 4 رو میدن اما با ب دو پذیرش نوع 2 یا 3 رو میدن. این‌که دانشگاه کدوم نوع پذیرش‌رو می‌ده معمولا باید از طریق سایت یا ایمیل دانشگاه، یا تلفن‌زدن مطلع بشید.

    نکات مهم:
    1) در حالت یک که کلا پذیرشی ندارید و از ویزا خبری نیست.
    حالت دو، دو حالت داره. یا دانشگاه دیفر میکنه پذیرشتون رو که با نامه دیفر و ثبت نام کلاس زبان و حداقل مدرک زبان B1 بهتون ویزا میدن. البته شده که به این حالت هم گیر هم بدن و ریجکت کنن. یا اینکه دانشگاه اصلا دیفر نمیکنه که سفارت اکثرا ریجکت میکنه.
    توی حالت 3 و 4 می تونین با حداقل مدرکB1 ویزا بگیرین.

    2) با پذیرش مشروط، ثبت‌نام یک کلاس زبان برای دریافت ویزا الزامیه، و نداشتنش می‌تونه به رد درخواست ویزا منجر بشه. ارائه گواهی شرکت در آزمون‌ د.اس.ها یا کلاس‌های آمادگیش(Vorbereitungskurs) بدون گذروندن کلاس‌های آموزشی زبان، فقط زمانی توصیه میشه که مدرک زبان خوبی دارید. مثلا حداقل B2 با نمرات بالا

    3) سفارت برای دادن ویزا از شما حداقل مدرک B1 می خواد. حتی اگه دانشگاه به شما از A1 هم پذیرش بده، بازم باید مدرک B2 رو تو ایران آماده کنین تا بتونین ویزا بگیرین.

    4) توی پذیرش مشروط باید اسم رشته ذکر بشه چون سفارت به پذیرش زبان خشک و خالی ویزا نمیده (البته چند تا استثناء دیده شده در این باب ولی ریسک نکنین)

    • اگه مشمولین، برای گرفتن اجازه خروج از کشور از نظام وظیفه حداقل مدرک B2 نیاز دارید و گرنه بهتون اجازه خروج نمیدن. همچنین دیده شده که به حالت 4 گیر بدن.
    • خرج زبان خوندن تو آلمان زیاده و به جز چند شهر و تاریخ های محدود، اجازه کار ندارین. پس هر چی بیشتر تو ایران زبان بخونین به نفعتونه.
      – مجبور نیستین تو یه شهر خاص زبان بخونین. می تونین شهرتونو عوض کنین.
      – می تونین در حین زبان خوندن برای دانشگاههای دیگه اپلای کنین و پذیرش بگیرین
      – مدت زمانی که می تونین زبان بخونین بسته به شهر 1.5 تا 2 سال هست. بعدش باید درستونو شروع کنین

    اگه مطلب براتون مفید بود لطفا به ما امتیاز بدید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۳۱ رای
    اشتراک گذاری:

    مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

    13 دیدگاه

    به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

      • برای ویزای دانشجویی قطعا پیوست داده میشه ولی باید زمان رو درنظر بگیرید که برای پیوست زودتر اقدام کنید که بتونید باهم برید

    • با سلام
      ممنون بابت اطلاعات مفیدی که به اشتراک گذاشتین.
      من میخوام برای ارشد اپلای کنم ولی مدرک زبان المانی لازم رو‌هنوز ندارم. پذیرش مستقیم کلاس زبان گرفتم بدون اپلای برای ارشد. به نظرتون فقط با نامه پذیرش کلاس زبان ویزا میدن؟

      • سلام دوست عزیز خواهش میکنم
        برای ویزا عوامل مختلفی وجود داره که بستگی به سفارت داره ولی درصورتی که تمکن مالی قوی ارائه بدید و از دانشگاه هم پذیرش داشته باشید راحت تر ویزا میدن

    • سلام وقتتون بخیر، اونجا که فرمودین “اگه مشمول هستیم، برای گرفتن اجازه خروج از کشور از نظام وظیفه حداقل مدرک B2 نیاز داریم و گرنه بهمون اجازه خروج نمیدن”. ایا این مدرک زبان المانی B2 جهت ارائه به نظام وظیفه برای کسی که با زبان انگلیسی برای دکترا یا ارشد مجدد المان اقدام میکنه لازم هست؟

      • سلام دوست عزیز برای نظام وظیفه پذیرش دانشگاه باید بگیرید و اینکه قطعا پذیرش دانشکاه با مدرک زبان انگلیسی امکان پذیره

      • سلام دوست عزیز بعد از اینکه در دانشگاه بصورت رسمی ثبت نام کردید میتونید در خواست پیوست یدید

    دیدگاهتان را بنویسید