مراحل مهاجرت تحصیلی در آلمان:
مراحل مهاجرت تحصیلی در آلمان:
در این قسمت می خواهیم به مراحلی که برای ادامه تحصیل در آلمان نیازاست بپردازیم.
قبل از هر چیز باید به این دقت کنین که زمان انتظار برای مصاحبه دانشجویی نامشخص هست. در نتیجه تعیین دقیق اینکه چه زمانی باید وقت بگیرید مشخص نیست. برای اطلاعات بیشتر تعیین وقت سفارت آلمان اینجا کلیک نمایید بقیه مراحل به ترتیب زیر هستند:
گام اول:
دنبال دانشگاه و رشته مورد نظرتون بگردین. چند دانشگاه و رشته رو انتخاب کنین.
گام دوم:
با توجه به دانشگاهها و رشته هایی که پیدا کردید و زبانی که این رشته ها تدریس میشن، تصمیم می گیرین که می خواین به زبان انگلیسی درس بخونین یا آلمانی. تصمیمتونو که گرفتین، شروع می کنین به یادگرفتن اون زبان. جهت گرفتن پذیرش مشروط در دانشگاه های آلمان رو هم بخونید.
گام سوم:
مدارک تحصیلیتون رو که شامل دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی قبولی کنکور (در صورت نیاز هم برای دانشگاه سراسری و هم آزاد)، ریزنمرات کارشناسی و دانشنامه کارشناسی، ریزنمرات ارشد و دانشنامه ارشد، و اونایی که فوق دیپلم دارن، ریزنمرات و دانشنامه فوق دیپلم، و یا مدارک دکترا یا اشتغال به تحصیل رو یا دارید یا آزاد می کنید، می برید به آلمانی ترجمه می کنید (برای پذیرش ترجمه انگلیسی هم کافی هست ولی سفارت ازتون ترجمه آلمانی می خواد در نهایت). بعد از ترجمه، ترجمه ها به مهر دادگستری و وزارت خارجه نیاز دارن که این کار یا توسط خود دارالترجمه یا خودتون انجام میشه. اگه هنوز دانشجو هستین یا مشمول خدمتین، داستانتون برای گرفتن مدرک فرق می کنه. معمولا یک سری ترجمه کافی هست.
گام چهارم:
باید کپی ترجمه مدارکتون رو به تایید سفارت برسونید. برای این کار تایید و تصدیق مدارک توسط سفارت رو بخونید.
گام پنجم:
سایر مدارکی که نیازه رو جور کنین. مثلا توصیه نامه استاد، مدرک زبان، رزومه (نمونه CV) گواهی کار و… اگه مدرکی رو فعلا ندارین با دانشگاه مکاتبه کنین و مهلت بگیرین. مدارک رو طبق درخواست دانشگاه، یا مستقیم به خود دانشگاه می فرستین یا به یونی اسیست (اونی اسیست). توجه کنین که اصل رو نمی فرستین، به جاش کپی تایید شده رو می فرستین. اپلای بعضی از دانشگاهها هم صرفا آنلاینه و نیازی به ارسال مدارک نیست.
گام ششم:
منتظر می مونین تا پذیرشتون بیاد. میرین مصاحبه. مدارک مصاحبه یکم متفاوت از مدارک دانشگاهه. اگه مدرکی رو نداشته باشین معمولا نقص مدرک می زنن براتون و باید بسته به نوع مدرک یا هر چه زودتر یا موقع دریافت ویزا اون مدرک رو ببرین. رفع نقص مدارک رو بخونین. به طور همزمان از راههای مختلف دنبال اتاق یا خوابگاه هم می گردین.
گام هفتم:
منتظر می مونین ویزا بیاد، یا زنگ می زنن یا تو لیست میاد. با مدارکی که خواستن می رین ویزا رو می گیرین.
گام هشتم:
اتاقتون رو نهایی می کنین، بلیت می خرین، وسایلتونو جمع می کنین ، می رین آلمان
گام نهم
آدرستونو ثبت می کنین (ملده). حساب بانکی باز می کنین. دانشگاه یا کلاس زبان ثبت نام می کنین. بیمه ثبت نام می کنین. حدود دو ماه مونده به تموم شدن ویزاتون می رین برای گرفتن کارت اقامت دانشجویی درخواست می دین. البته دیرتر هم میشه ولی معمولا یک کارت اقامت موقت بهتون می دن. کلا زیاد فرق نمی کنه ولی خب کارت اقامت معتبرتره.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام ممنون از اطلاعات مفید و کاربردی شما
خواهش میکنم امیدوارم مطالب براتون مفید باشه دوست عزیز.